Тиждень іноземної мови в НВК №6

    Тиждень іноземної мови в НВК №6

    Останній тиждень січня у НВК №6 пройшов під гаслом «We Are a Part of English World» (Ми – частина англомовного світу). Ніхто із учнів англомовної родини не залишився поза увагою. У період з 27.01 по 31.01.2020 р. проводилися розважально-пізнавальні заходи з нагоди тижня іноземної мови.

    Тематичний тиждень відкрив конкурс малюнків “ A Trip to Great Britain” серед учнів 6 класу. Підхопили позитивну хвилю і учні 9 класу, приймаючи активну участь у Karaoke.

    Прочитали зашифрований лист, пригадали основні свята, вгадували стиль музики і назву мультфільму, говорили британською і американською англійською, малювали плакати та багато іншого учні 7 класу. Під час вікторини “Magic Box” учні не тільки злагоджено працювали, але й у невимушеній формі дізнавалися нову і корисну інформацію.

    Родзинкою тижня став масовий захід серед учнів 1-4 класів «We Are a Part of English World». Початківці співали пісні англійською, танцювали, розгадували загадки, розшифровували секретні послання, малювали і все це в теплій дружній атмосфері. За плідну працю і старання старшокласники (10, 9 кл.) подарували учням молодшої школи ляльковий театр Little House

    Час лине швидко. Під час закриття тижня іноземної мови учням було висловлено подяку у вигляді теплих слів за заохочувальних балів. Учні виявили бажання проводити позакласні заходи англійською частіше.

    Підготувала вчитель англ.мови:

    Папіж Ю.П.

    1 26666666666Переглянути відео  

    13

     14141414141422202424

    КОРИСНІПОСИЛАННЯ

    ЗНАЙТИНАС

    © 2024 . Всі права захищено. Розроблено веб-студією "Sigma"